Burgemeester Eindhoven bezoekt gemeente op 22 mei

Foto: Gemeente Eindhoven | Tekst: Redactie Mijn Heeze op basis van een bericht van de gemeente

Op woensdagavond 22 mei brengt Jeroen Dijsselbloem, als voorzitter van de Metropoolregio Eindhoven (MRE), een bezoek aan Heeze-Leende tijdens een openbare raadsinformatiebijeenkomst in de raadzaal van het gemeentehuis. De bijeenkomst begint om 19:30 uur en iedereen is welkom.

Het economisch succes van onze regio en de groei die daarbij hoort, brengen zowel kansen als uitdagingen met zich mee. Om deze aan te pakken is samenwerking en aandacht voor elkaar van essentieel belang. Regiovoorzitter en burgemeester van Eindhoven, Jeroen Dijsselbloem, gaat graag het gesprek aan met de inwoners van verschillende regiogemeenten, waaronder Heeze-Leende. Naast een presentatie en toelichting van zijn kant, zal hij ook vragen beantwoorden van raadsleden.

Dit is een unieke kans om meer te weten te komen over de ontwikkelingen in onze regio en om direct vragen te stellen aan een vooraanstaande figuur zoals Jeroen Dijsselbloem. We hopen op een grote opkomst en een vruchtbare uitwisseling van ideeën en meningen tijdens deze bijeenkomst.