Tribuneverkoop Brabantsedag in volle gang

2019 jeanine vooraf-3004

De Brabantsedag in Heeze, de grootste theaterparade van het jaar, ervaart een succesvolle tribuneverkoop. Met nog enkele weken te gaan tot het evenement, gaat de tribuneverkoop erg goed.  ‘Het toont aan dat ons evenement nog altijd even populair is en dat mensen bereid zijn om van ver te komen om dit unieke spektakel mee te maken’, aldus de organisatie.

De Brabantsedag, die dit jaar op zondag 27 augustus plaatsvindt, trekt jaarlijks duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland. Het evenement staat bekend om zijn kleurrijke parade, waarbij zestientien wagenbouwersgroepen met hun creaties door de straten van Heeze trekken. Om het publiek de beste zichtlijnen te bieden, worden er tribunes opgesteld langs de route van de parade.

De tribuneverkoop voor de Brabantsedag begon enkele weken geleden en het enthousiasme onder de bezoekers was direct merkbaar.

Met de goedlopende tribuneverkoop belooft de Brabantsedag in Heeze dit jaar een bijzonder evenement te worden. Bezoekers kunnen zich verheugen op een dag vol prachtige wagens, kostuums, spectaculaire theatervoorstellingen en een feestelijke sfeer. De organisatie raadt geïnteresseerden aan om snel hun tribunekaarten te reserveren voordat ze uitverkocht zijn.

Voor meer informatie over de Brabantsedag en het reserveren van tribunekaarten kunt u terecht op de officiële website van het evenement: www.brabantsedag.nl.

Bron foto: Brabantsedag. (c. 2019). 2019 jeanine vooraf-3004. | Bron tekst: Van den Broek, C. & Brabantsedag. (2023, 13 juli). Tribuneverkoop Brabantsedag in volle gang [Persbericht].

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl