Met vlag en wimpel Brabantsedag-taarten winnen

Brabantsedag_wimpel (1) (1)

Wanneer het hele dorp volhangt met rood-wit geblokte Brabantse vlaggen, wagenbouwersvlaggen én Brabantsedagwimpels, dan is het duidelijk: Brabantsedag komt eraan. De inmiddels bekende actie ‘Zwaai de vlag voor de Brabantsedag’ beloont de hulp van Heezenaren hierbij.

De actie start op maandag 14 augustus. Wie vanaf dan in Heeze de Brabantsedag-wimpel met een Brabantse of wagenbouwersvlag uithangt, maakt automatisch en dagelijks kans op een overheerlijke Brabantsedag-taart. Spotters struinen dagelijks de Heezese straten af en kiezen elke dag een taartwinnaar. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Anne Groenewegen van de Marketing & PR-commissie van de Brabantsedag: “We merken dat het aanstekelijk werkt. Eerst wapperen er een of twee, en opeens is een hele straat gevuld met vlaggen en wimpels. Zo ontstaat een geweldig feestelijke sfeer in ons dorp. Dat willen we belonen door deze actie. En wat ons betreft: hoe eerder de vlaggen én wimpels aan de gevels hangen, hoe beter.”

Nog geen Brabantsedag-wimpel of aan een nieuwe toe? Deze is in twee formaten verkrijgbaar bij het secretariaat van Brabantsedag in dorpshuis ‘t Perron.

De grote wimpel kost 22 euro en de kleine wimpel 11 euro. Aanschaf van een wimpel steunt de Brabantsedag.

Bron foto: Brabantsedag (2023, juli. Circa.) Brabantsedag_wimpel.jpg | Bron tekst: Dekkers, M.-J. & Brabantsedag. (2023, 6 juli). Persbericht zwaai de vlag 2023 [Persbericht].

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl