Brabantsedag lanceert podcast Paradepraat via Spotify

Paradepraat

Verhalen over de Brabantsedag zijn er honderden, zelfs duizenden. Stichting Brabantsedag presenteert daarom Paradepraat, dé podcast die deze mooie verhalen vangt. Diepgaande gesprekken over interessante onderwerpen van, over en met de Brabantsedag zijn vanaf nu te beluisteren via Spotify.

Hosts Frank Ikink en Maarten van der Velden nemen de luisteraars mee in de geschiedenis van wagenbouwersfamilies en de ontwerpprocessen bij de wagenbouwersgroepen. Ook ontwikkeling van thema’s van de Brabantsedag en het spel tijdens de parade komen aan bod. Radiomaker Koen van der Vorst verzorgt de montage van de afleveringen.

Christa van den Broek, Marketing & PR van Stichting Brabantsedag: “De Brabantsedag is natuurlijk een belevenis die alle zintuigen prikkelt, die je moet zien, horen en voelen. Die laatste zondag van augustus kijk je je ogen uit naar wat er voorbijkomt tijdens de parade. Zoiets ontstaat echter niet uit het niets, daar gaan maanden aan voorbereiding aan vooraf. En dat al 64 jaar! Dus je kunt je voorstellen hoeveel verhalen er zijn – die we graag willen vertellen. We zagen de potentie van een podcast al toen we in 2021 Paradepraatjes hebben gelanceerd. Korte verhalen over de Brabantsedag waren toen terug te vinden in het dorp, op grote Paradezuilen. De verhalen werden erg goed beluisterd. Daarom nu met trots: Paradepraat.”

Paradepraat is te beluisteren via Spotify onder ‘Paradepraat’.

Bron foto: Stichting Brabantsedag. (2023, 30 juni). BD2023-podcast-logo.jpg / Bron tekst: Dekkers, M. (2023, 30 juni) Brabantsedag lanceert Paradepraat [Persbericht].

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl