Boekpresentatie ‘Brief aan mijn achterkleinkind’ door Frits Philips jr.

Afbeelding en tekst: Bibliotheek Dommeldal

Op vrijdag 14 juni 2024, om 14:00 uur, vindt in de bibliotheekvestiging Heeze een bijzondere boekpresentatie plaats. KBO Heeze organiseert samen met Vrienden van de Bieb Heeze-Leende en Bibliotheek Dommeldal de presentatie van het boek ‘Brief aan mijn achterkleinkind’, geschreven door Frits Philips jr.

Inhoud en Thema’s van het Boek Wat doe je als je opgroeit in een omgeving waarin voorrechten en verplichtingen hand in hand gaan? Hoe kom je los van deze verwachtingen om te ontdekken wie je werkelijk bent en je ware bestemming te vinden? Dit zijn de centrale vragen die Frits Philips jr. stelt in zijn boek. Hij beschrijft zijn levenslange ontdekkingsreis, geïnspireerd door zijn vader, de legendarische Frits Philips. Het boek biedt inzichten in persoonlijke en professionele groei, het opzetten van een onderneming met maatschappelijke impact, en het inspireren en faciliteren van anderen.

Programma van de Middag Na de boekpresentatie is er een interview met de auteur georganiseerd, waarin dieper wordt ingegaan op de thema’s en persoonlijke ervaringen die in het boek aan bod komen. Na de pauze is er gelegenheid voor het publiek om vragen te stellen aan Frits Philips jr.

Praktische Informatie

  • Datum en Tijd: Vrijdag 14 juni 2024, om 14:00 uur
  • Locatie: Bibliotheekvestiging Heeze
  • Categorie: Volwassenen
  • Prijs: Aanmelden kost € 3,00

Mis deze inspirerende middag niet en voeg de datum toe aan je agenda!