Boeklezing droom je werkelijkheid ontdek en realiseer je dromen

Foto: Mijn Heeze | Tekst: Bibliotheek Dommeldal

Op maandag 10 juni 2024 vindt er een bijzondere boeklezing plaats in de Bibliotheekvestiging Heeze. Auteur Jozien Mooren zal haar inspirerende boek “Droom je werkelijkheid” presenteren en de deelnemers meenemen op een reis naar het ontdekken en realiseren van hun dromen en verlangens.

Over het boek

“Droom je werkelijkheid” helpt je om je innerlijke kracht te activeren en bewust in het leven te staan. In een wereld vol mogelijkheden raak je vaak afgeleid door verwachtingen en oordelen van anderen, waardoor je het contact met jezelf verliest. Dit boek neemt je mee op een inspirerende reis om je dromen en verlangens te ontdekken en te realiseren, zodat je kunt leven vanuit je unieke creatiekracht.

Je hebt alles in je om jouw dromen waar te maken. De sleutel ligt verborgen in jezelf, in het ontdekken van je kernkracht. Deze kracht is een onuitputtelijke bron van energie, creativiteit en wijsheid die in iedereen aanwezig is.

Aan de hand van persoonlijke inspirerende verhalen en oefeningen helpt Jozien je om jouw kernkracht te vinden en te activeren. Dit boek is meer dan een handleiding voor persoonlijke groei; het is een uitnodiging om jouw eigen levensverhaal te herschrijven en de grenzen van wat je ooit voor mogelijk hield te verleggen. Op deze manier draag je bij aan een positieve bijdrage aan de wereld.

Belofte

Jozien neemt de deelnemers mee op een inspirerende reis naar het ontdekken en realiseren van hun dromen en verlangens. Ze leert je hoe je dromen en verlangens kunt manifesteren door middel van intentie, visualisatie en actie. Ook leer je hoe je obstakels kunt overwinnen door het heft in eigen hand te nemen. Door je bewust te worden van je gedachten en gevoelens, leer je jezelf beter kennen en word je je bewust van je eigen kracht, verlangens en angsten.

Tijdens de lezing vertelt Jozien ook over de symboliek en kracht van dromen en hoe je een droomdagboek kunt bijhouden. Nachtelijke dromen wijzen je de weg.

Review

“In dit prachtige boek biedt Jozien vanuit haar jarenlange ervaring en opgebouwde kennis en kunde dit bijzondere boek aan. In dit boek neemt Jozien je mee op ontdekkingstocht naar het ontdekken en realiseren van je dromen en verlangens in deze nieuwe tijd. Door middel van inspirerende verhalen en oefeningen neemt ze je mee op reis om jouw kernkracht te vinden en te activeren. In dit boek komt het belang van dromen naar voren. Waarom je droomt en hoe je je verbinding met je hart, de vrouwelijke kracht, kunt herstellen. Wat een TOP boek! Een echte aanrader!” – Sjakie M.

Jozien Mooren is auteur, yogadocent, mindfulness docent, mysticus, therapeut, holistic coach, trainer én docent/reisorganisator yogareizen in binnen- en buitenland. Ze ontwikkelde de opleiding Connect, Heal & Create. Het is haar missie om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van hun werkelijke potentieel en de kracht om ook hun geluk te vinden. Ze motiveert en ondersteunt bij het ontwikkelen van zelfbewustzijn en het bevorderen van het algehele welzijn. Ze biedt tools aan om balans te vinden en persoonlijke groei te bevorderen.

Praktische informatie

  • Datum: Maandag 10 juni 2024
  • Tijd: 19:30 – 22:00
  • Locatie: Bibliotheekvestiging Heeze, Schoolstraat 48, 5591 HM Heeze
  • Categorie: Volwassenen
  • Prijzen:
    • Voor niet-leden: € 5,00
    • Voor bibliotheekleden: € 3,00

Aanmelden kan via de website van de Bibliotheek Dommeldal: Vestiging Heeze-Leende.