Bibliotheek Dommeldal organiseert diverse activiteiten voor jong en oud

Foto en tekst: Redactie Mijn Heeze

De Bibliotheek Dommeldal heeft deze maand weer een gevarieerd programma samengesteld voor zowel volwassenen als kinderen. Hieronder een overzicht van de activiteiten:

Boeklezing: Jozien Mooren – ‘Droom je werkelijkheid, Activeer je innerlijke kracht en sta bewust in het leven’

Op maandag 10 juni van 19.30 tot 22.00 uur verzorgt Jozien Mooren een inspirerende boeklezing in de bibliotheek van Heeze. In haar lezing gaat Jozien in op het activeren van innerlijke kracht en bewust in het leven staan. Een avond vol inspiratie voor iedereen die meer uit het leven wil halen.

Presentatie ‘Brief aan mijn achterkleinkind’ door Frits Philips jr.

Op vrijdag 14 juni om 14.00 uur vindt de presentatie van het boek ‘Brief aan mijn achterkleinkind’ plaats, geschreven door Frits Philips jr. Deze presentatie wordt georganiseerd door KBO Heeze in samenwerking met de Vrienden van de Bieb en de Bibliotheek Dommeldal. Een bijzondere gelegenheid om meer te weten te komen over dit persoonlijke en ontroerende boek.

Buitenspelen met Gonnie Gijsje

Voor de jongste bezoekers organiseert de bibliotheek op woensdag 19 juni twee sessies van “Buitenspelen met Gonnie Gijsje”. Deze leuke en interactieve activiteit vindt plaats op de volgende tijden:

  • 10.30 – 11.15 uur
  • 15.30 – 16.15 uur

Deze maand biedt de Bibliotheek Dommeldal dus voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar inspiratie, literatuur of een leuke activiteit voor de kinderen, er is voor iedereen iets te beleven. Kom langs en doe mee!

Veel van de activiteiten van de Bibliotheek staan ook in de agenda van Mijn Heeze.