Bibliotheek Dommeldal organiseert BoekStartWeken voor de allerkleinste

Tekst en afbeelding: Bibliotheek Dommeldal

Tijdens de BoekStartWeken is het tijd voor een speciale editie van Boekjes en Babbels met het thema: Buiten spelen. Doe gezellig mee met je (klein)kind(eren) van 0-4 jaar; luister naar een voorleesverhaal, doe mee aan een leuke activiteit en wissel ervaringen uit met andere (groot)ouders. Ga je mee buiten spelen met Bing of Gonnie en Gijsje? Je bent van harte welkom met je kindje van 0-4 jaar!

Deelname is gratis, na aanmelding via: www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten. (Voor Sterksel niet van toepassing). De aftrap is in de bibliotheek in Geldrop op zaterdag 1 juni. Daarna gaan we op reis naar alle vestigingen tijdens de gezellige, gratis toegankelijke BoekStartWeken. Zie hieronder het reisschema:

Maandag 3 juni – 10.30 – 11.15 uur, Sterksel
Boekjes en Babbels: Buitenspelen met Bing (reserveren niet van toepassing)

BoekStart koffertje cadeau

Ik ga op reis en neem mee… mijn BoekStart koffertje! Kom dit koffertje snel ophalen in één van onze vestigingen. Je krijgt de koffer vol leuke boekjes cadeau als je je kindje gratis lid maakt van de bieb. De BoekStartWeken zijn het uitgelezen moment hiervoor, bij een bibliotheek bij jou in de buurt. Het gratis koffertje is speciaal bestemd voor de allerkleinste bezoekers, van 0-2 jaar.