Betoverende Foto-Expositie onthult de Schoonheid van Natuurbegraafplaats Schoorsveld

Wanneer je een stap zet in de serene omgeving van natuurbegraafplaats Schoorsveld, zie je de natuur door een nieuwe lens. Elk seizoen brengt een kleurenpalet van veranderingen met zich mee, met een overvloed aan insecten, bloemen, vogels en betoverende landschappen. Deze magische beelden zijn vastgelegd door de getalenteerde fotowerkgroep van het IVN Heeze-Leende, in samenwerking met natuurbeheerder Amber, en worden nu tentoongesteld in een indrukwekkende foto-expositie.

Foto: Natuurbegraven Nederland (z.d.) 386505716_1230251491247248_881272054669721512_n.jpg | Tekst: Expositie van natuurfoto’s op Natuurbegraafplaats Schoorsveld. (2023, 29 september). Natuurbegraven Nederland. https://www.natuurbegravennederland.nl/activiteit/schoorsveld-foto-expositie/

Op zondag 10 december nodigen we je van harte uit voor de feestelijke opening van deze buitengewone foto-expositie. De expositie toont de prachtige foto’s in alle ruimtes van het informatiecentrum op Schoorsveld. Het IVN zal de foto’s presenteren, waarna bezoekers kunnen genieten van deze visuele pracht onder het genot van een hapje en drankje.

Fotowedstrijd

Regelmatig ontvangen we schitterende foto’s van bezoekers die de betovering van Schoorsveld hebben vastgelegd. Daarom organiseren we een fotowedstrijd. Doe mee en stuur je mooiste foto vóór 10 november naar Steffie via steffie@schoorsveld.nl. Uit alle inzendingen selecteren we een winnaar, wiens foto op 10 december wordt onthuld en een eervolle plek krijgt in het informatiecentrum.

Belangrijke Details:

  • Datum: Zondag 10 december
  • Ontvangst: Vanaf 13:30 uur
  • Start presentatie IVN: 14:00 uur
  • Opening expositie: 14:30 uur
  • Locatie: Ceremonieruimte op Schoorsveld
  • Kosten: Deze activiteit is gratis

Aanmelden verplicht via: https://www.natuurbegravennederland.nl/activiteit/schoorsveld-foto-expositie/