Beeldhouwkunst en muziek betoveren bezoekers op de Rul.

Foto’s: Brit Eichhorn | Tekst: Redactie Mijn Heeze

Vandaag, zondag 7 juli, was de idyllische tuin aan Rul 11a het sprankelende decor voor een schitterende expositie van beeldhouwwerken van Tom Haemers en Danielle Coeterier. Bezoekers werden getrakteerd op een adembenemend scala aan beelden die perfect harmonieerden met de serene tuin, waardoor kunst en natuur hand in hand gingen voor een onvergetelijke ervaring.

Maar dat was nog niet alles! Terwijl de beelden hun verhaal vertelden, zorgden Ruben en Jasmijn van Rubyn en Tom en Adjan van de Be-Boys voor een muzikale traktatie. Hun heerlijke easy listening klanken vulden de lucht en gaven de dag een extra magisch tintje.

En alsof dat nog niet genoeg was, maakte de ijscokar van Bicecycle het feest compleet. Met een vleugje theater en een overvloed aan heerlijk ijs was het smullen geblazen voor jong en oud.

Kortom, het werd een perfecte dag voor de ogen, oren, mond en het hart. Een ware belevenis waarbij kunst, muziek en lekkernijen samenkwamen om iedereen een glimlach op het gezicht te toveren!