Areaal Advies Helpt Bedrijven en Organisaties via Cordaad Welzijn

Cordaad Welzijn en Areaal Advies slaan de handen ineen om bedrijven en maatschappelijke organisaties een uniek en waardevol aanbod te doen. Steeds meer bedrijven ontdekken de mogelijkheden van de vrijwilligerscentrales van Cordaad Welzijn, en nu komt Areaal Advies met een fantastisch aanbod om organisaties te ondersteunen.

Afbeelding van StartupStockPhotos via Pixabay | Tekst: Cordaad Welzijn

Areaal Advies, een vooraanstaand adviesbureau, heeft als missie sociaal maatschappelijke impact te maken door tijd en expertise beschikbaar te stellen voor één op één hulpvragen van vrijwilligersorganisaties. Met enthousiasme werken hun adviseurs aan het verbeteren van specialismen zoals ruimtelijke economie, vastgoed, duurzaamheid en de duurzame bezoekerseconomie.

Het aanbod van Areaal Advies omvat gratis hulp op verschillende gebieden, waaronder duurzaamheid, algemene subsidieverlening, accommodatieaanpassingen, social media, vormgeving, statuten/jaarplannen/visies, en het aantrekken van bezoekers. Niet alleen bieden ze advies, maar ze kunnen ook (deels) helpen met de implementatie binnen de organisatie.

Organisaties die interesse hebben, kunnen zich tot 29 februari aanmelden door een e-mail te sturen naar vcb@cordaadwelzijn.nl. In de e-mail dienen ze duidelijk te omschrijven wie ze zijn, waarbij ze hulp nodig hebben en waarom Areaal Advies hen juist moet helpen. De aanvragen worden beoordeeld op relevantie, haalbaarheid en de aard van de vrijwilligersorganisatie.

Areaal Advies kan slechts een beperkt aantal hulpvragen behandelen, en voor 15 maart zullen de organisaties horen of hun hulpvraag is geselecteerd. Belangrijk om te weten is dat Areaal Advies tijdens het eenmalige traject op 22 maart de organisaties persoonlijk bezoekt.

Marlon Korsten, coördinator Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende, staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Hij is bereikbaar via marlonkorsten@cordaadwelzijn.nl of telefonisch op 06-20372237.

Dit is een unieke kans voor alle verenigingen en maatschappelijke organisaties om hun hulpvraag in te dienen en te profiteren van het waardevolle aanbod van Areaal Advies. Grijp deze kans en maak samen met Cordaad Welzijn en Areaal Advies een verschil in de maatschappij!