Albert Heijn Boonaerts viert 35-jarig jubileum in Heeze

Foto: Mijn Heeze | Tekst gebaseerd op het schrijven Albert Heijn Boonaerts.

Dit jaar markeert een bijzonder moment voor de winkel van Joris Boonaerts, want Albert Heijn Boonaerts viert haar 35-jarig bestaan. Dit jubileum is niet alleen een mijlpaal voor Joris en zijn familie, maar ook voor de medewerkers en de trotse inwoners van Heeze en omstreken. De Albert Heijn is een waar begrip in het dorp en heeft al 35 jaar lang een betekenisvolle rol gespeeld voor haar klanten.

Om deze mijlpaal te vieren, heeft Albert Heijn Boonaerts een aantal feestelijke activiteiten gepland voor de komende maand. Een van de hoogtepunten is de lancering van een unieke puzzel van Heeze, waarin uiteraard Albert Heijn Boonaerts centraal staat. Deze exclusieve puzzel is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel. Daarnaast zijn er verschillende leuke acties georganiseerd voor de klanten.

Foto: Albert Heijn Boonaerts/ Joris Boonaerts

Naast het vieren van het jubileum kijken ze bij Albert Heijn Boonaerts met veel enthousiasme uit naar de verhuizing naar een nieuwe locatie volgend jaar. Ze hopen dit bijzondere moment weer met hun klanten te kunnen delen. Blijf daarom de sociale media kanalen van Albert Heijn Heeze volgen voor updates over de bouw en de verhuizing.

Volg Albert Heijn Boonaerts op:

Ter ere van Anja’s 35-jarige dienstverband bieden we hoge kortingen aan op haar favoriete producten. De actieproducten krijgen een prominente plek in onze winkel, en we zullen deze acties promoten via verschillende kanalen, waaronder onze sociale media.