AI: Een Toekomstdroom of Nachtmerrie? Praat Mee!

Maak je klaar voor een boeiende avond waarin we ons kunnen verdiepen in de complexe wereld van AI (Artificial Intelligence) en algoritmen. Hoe ziet een wereld aangedreven door AI eruit? Is het onze toekomstdroom of een dreigende nachtmerrie? Of misschien, is deze wereld al voor sommigen verschenen? Het is tijd voor een prikkelende discussie.

Beeld: Geralt. (2023, 27 september). Netwerk intelligentie kunstmatig – gratis afbeelding op Pixabay. Tekst: Ai.. een toekomstdroom of nachtmerrie? Praat mee! | Donderdag 9 november 2023 om 19:30. (z.d.). Bibliotheek Dommeldal.

Bibliotheek Dommeldal organiseert in samenwerking met experts van het Ministerie van Binnenlandse Zaken (BZK) deze informatieve avond. Inzichten en discussiepunten zullen worden opgenomen in de aanstaande AI-agenda van de overheid. Iedereen is welkom om mee te doen, meer te leren over AI, uw vragen te stellen en bij te dragen aan het gesprek!

Meepraten kan op donderdag 9 november van 19:30 uur tot 21:30 uur. Je bent dan welkom in ‘t Perron.

Meer lezen of kijken over AI:


Wat zijn de risico’s van AI? En wat kun je ermee? NRC praat je bij over kunstmatige intelligentie: https://www.nrc.nl/index/slim-leven/wat-is-kunstmatige-intelligentie-en-wat-kun-je-ermee-a4171668

https://www.digitaleoverheid.nl/overzicht-van-alle-onderwerpen/nieuwe-technologieen-data-en-ethiek/artificiele-intelligentie-ai/

De ethiek van kunstmatige intelligentie