BuitenBuut sluit het Zomer Theater in Heeze af

Onderschrift foto: Een gezellig gevulde tribune tijdens een van de voorstellingen van het Zomer Theater.

Op zaterdagavond 19 augustus sluiten we de derde editie van Zomer Theater Heeze af met een zonnige BuitenBuut. Niemand minder dan Berry Knapen, Freddy van den Elzen en Tom van Osch verschijnen in de ton. Onder begeleiding van Sem van den Borne halen deze tonpraters het beste uit zichzelf naar boven. Een afsluiting van een zomerreeks die je niet mag missen!

“Na een vijftal geweldige voorstelling deze zomer zijn we alweer toe aan de laatste show”, vertelt organisator Marsha. “Helaas was de zomer dit jaar niet zo zonnig waardoor wij extra dankbaarheid uit willen spreken naar ons publiek, die ondanks een bui toch genoten hebben van onze voorstellingen!”

Zaterdag is het de beurt aan onze Heezenaar Berry Knapen, samen met zijn collega’s Freddy en Tom. Freddy stond al vele malen in de Brabantse tonpraatfinale en haalde daar de publieksprijs ook al eens binnen en Tom is relatief nieuw aan het front, maar speelde in zijn tweede Brabantse finale twee keer naar de publieksprijs toe. 

Onder het genot van een lekker drankje neem je, eventueel op jouw eigen meegebrachte kussentje of kleedje en hopelijk onder een lekker avondzonnetje, plaats op de tribune. De voorstelling vindt op zaterdagavond plaats en begint om 20.00 uur. Er is een drankje verkrijgbaar via een drive in bar die voorafgaand en in de pauzes het theater binnen komt rijden.

De voorstelling begint om 20.00 uur. Tickets zijn voor € 17,50 verkrijgbaar via www.zomertheaterheeze.nl, waar je ook meer informatie vindt over alle deelnemende artiesten aan het zomertheater programma.

Bron foto: Damen, Marsha. (z.d.) 20230715_214004.jpg | Bron tekst: Borne, van den, Sem (2023, augustus 14) BuitenBuut sluit het Zomer Theater in Heeze af.docx

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl