Succesvolle Start van Bordspelavonden smaakt naar meer.

Heeze – De eerste avond van Kingmakers Heeze op 16 oktober was een groot succes, met ongeveer 20 enthousiaste deelnemers. In de gezellige setting van ’t Perron werden maar liefst vijf verschillende spellen gespeeld, waaronder de strategische hit Gaia Project, het natuurthemaspel Parks, het coöperatieve Village Attacks en de avontuurlijke deckbuilder Clank!. De diversiteit aan spellen zorgde ervoor dat iedereen aan zijn trekken kwam, van nieuwkomers tot doorgewinterde spelers.

Initiatiefnemer Steef Engels (38), een gepassioneerde bordspellenliefhebber, had al langere tijd het idee om een bordspelcommunity in Heeze op te zetten. Zijn doel is om een vaste groep spelers te vormen die twee keer per maand samenkomt op woensdagavond in ’t Perron. Deze avonden zijn laagdrempelig, gratis en voor iedereen toegankelijk.

Informatie Kingmakers Heeze:

Wanneer: Woensdag 30 oktober, daarna om de twee weken
Waar: Foyer van ’t Perron, Heeze
Tijd: Inloop vanaf 19:00 uur, start om 19:30 uur, eind om 23:00 uur
Kosten: Gratis

Iedereen is welkom, of je nu een beginnende speler bent of al ervaring hebt met bordspellen. Kom langs, ontmoet andere spellenliefhebbers en beleef een gezellige avond vol strategisch en creatief spelplezier!