Beleef de Magie van Sinterklaas in Kasteel Heeze!

Mensen in traditionele kostuums tijdens een parade.

In menig kinderhoofd leeft Sinterklaas alweer op, hoewel het nog bijna een maand duurt voordat hij naar Nederland komt. Het sprookje ontvouwt zich echter langzaam opnieuw. Het spel begint weer, en dus zullen Sinterklaas en zijn Pieten opnieuw hun intrek nemen in Kasteel Heeze.

De kaartverkoop voor Sinterklaas Heeze start op woensdag 30 oktober. Vanaf 8.30 uur gaan de deuren van de Intertoys, waar de kaarten verkrijgbaar zijn, open. Het is belangrijk om er op tijd bij te zijn, want de kaarten zijn elk jaar snel uitverkocht. Voor slechts vijf euro per kaart kunnen kinderen en hun familieleden deelnemen aan dit bijzondere bezoek aan het SinterklaasKasteel. Er geldt een maximum van tien kaarten per persoon en reserveren is niet mogelijk.

Sinterklaas zal op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 november aanwezig zijn in het kasteel. Bezoekers kunnen tijdens hun gereserveerde tijdslot, samen met hun ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s, het sfeervol ingerichte kasteel bewonderen en de magie van Sinterklaas ervaren. Het is belangrijk op tijd te komen, want de poorten van het kasteel sluiten vijftien minuten na de start van elk tijdslot.

Kijk voor meer informatie over de beschikbare tijdsloten op de website www.sinterklaaskasteelheeze.nl. of de agenda van deze website.