Succesvolle eerste editie van BUBBLES ’N BALLS  bij TV Heeze.

Tennissers spelen op gravelbanen bij bewolkte lucht.

Op zaterdag 12 oktober vond de eerste editie van het (For Ladies Only) tennistoernooi BUBBLES ’N BALLS plaats. Dit onder fijne weersomstandigheden met aan het einde bubbels en leuke prijzen. In november en december  organiseren de trainers van TV Heeze ID Tennis nog steeds Masterclasses waar je je tennis-skills op unieke wijze kunt verbeteren!

Met een leuke groep van ruim 20 enthousiaste dames aan de start werd BUBBLES ’N BALLS een dag vol sportiviteit, gezelligheid en uiteraard bubbels. Vanaf ongeveer 2 uur werden er fanatiek wedstrijden gespeeld in 3 poule. in de A-categorie resulteerde dat in een knallende finale. De vier meiden gooiden alles de strijd wat resulteerde in mooie rally’s en nog mooiere punten. In de B-categorie was de eindstand in de poule ook gelijk de eindstand.

Na de wedstrijden mochten de winnaars hun prijzen in ontvangst nemen. De organisatie bedankt Tapperij de Zwaan, Latido (Cadeau, Wonen & Beleven) en drankenspeciaalzaak Het Vloeibaar Genot voor het beschikbaar stellen van een aantal leuke prijzen!

Natuurlijk werd het toernooi afgesloten met zowel BUBBLES ’N BALLS  en kreeg iedere deelnemer een lekker glas bubbels aangeboden en kwamen de bitterballen (aangeboden Van Geloven Snacks) op tafel. Er werd nog lekker door geborreld en alvast vooruit gekeken naar de volgende editie van For Ladies Only – BUBBLES ’N BALLs in 2025!!

Ook in november en december organiseert ID Tennis Masterclasses op de binnenbanen van TV Heeze. Op een unieke manier kun je je tennis-skills verbeteren waarbij gebruik gemaakt wordt van de nieuwste technieken! Hierbij moet je denken aan video analyse een ballenkanon maar er wordt ook gewerkt met Virtual Reality (VR). De masterclasses worden gegeven door Han Hakkens en Britt Schreuder en bestaan telkens uit 30 minuten theorie gevolgd door 90 minuten praktijk.

QR-code met tekst 'Scan me' in oranje kader.

Deze masterclasses zijn geschikt voor alle tennisniveaus en vinden plaats van 12:00 – 14:00 uur en van 14:00 – 16:00 uur waarbij telkens 1 thema behandeld zal worden. Denk hierbij aan zaken als de service, back- of forehand slagen, de volley, positiespel en nog veel meer. De kosten van deze masterclasses bedragen €29.95 per masterclass en opgeven kan via de QR-code bij dit bericht.

Voor meer informatie over TV Heeze kun je terecht op https://www.tvheeze.nl/. Hier vind je ook informatie over de verhuur van onze binnenbanen waarvoor contact opgenomen kan worden met André Theunissen: a.theunissen@hslnet.nl De tennislessen bij TV Heeze worden gegeven door ID Tennis Academy en worden verzorgd door Han Hakkens en Britt Schreuder. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met info@idtennisacademy.com