Ludieke Feestdagen Wensen met Mijn Heeze

kerstboom (1)

Hoewel het nog half oktober is en de temperaturen rond de 20 graden Celsius liggen, is het nooit te vroeg om na te denken over de feestdagen! Ook dit jaar biedt Mijn Heeze stichtingen en verenigingen opnieuw de kans om de inwoners van Heeze e.o. geheel gratis op een ludieke manier fijne feestdagen en een prachtig nieuwjaar te wensen.

Stichtingen en verenigingen kunnen een creatief filmpje van maximaal 30 seconden insturen waarin ze op een originele manier hun feestelijke wensen overbrengen. Voor hen is deelname volledig gratis! Bedrijven die willen meedoen, kunnen ook deelnemen tegen een eenmalige donatie van minimaal € 50,-. Dit bedrag kan worden overgemaakt naar bankrekeningnummer NL48 RABO 1342822765, t.n.v. F. Engelen, onder vermelding van “Mijn Heeze wensen”. Dit minimale bedrag moet voor 19 december op de rekening staan.

Belangrijke aandachtspunten: let er in je filmpje op dat je geen muziek gebruikt waarop auteursrechten rusten. Dit voorkomt mogelijke problemen bij de publicatie van het filmpje. Vergeet niet om je bedrijfslogo of het logo van je stichting of vereniging mee te sturen of in het filmpje te verwerken.

Om genoeg tijd te hebben om er een mooi en feestelijk item van te maken, ontvangen we alle filmpjes graag uiterlijk donderdag 19 december. De ingezonden video’s zullen vervolgens op kerstavond online worden gezet, zodat iedereen op een feestelijke manier van jullie wensen kan genieten! Stuur je filmpje eenvoudig via WeTransfer naar info@mijnheeze.nl onder vermelding van “Wensen”. Grijp deze kans om op een unieke manier je feestelijke groeten te delen en samen het jaar op een sprankelende manier af te sluiten!

Kijk naar het filmpje van vorig jaar: