Kunstwandelroute op Landgoed Kapellerput

Heeze – Zin in een bijzondere wandeling vol kunst en natuur dit weekend? Bezoek de Kunstsmullen kunstwandelroute op Landgoed Kapellerput en Natuurbegraafplaats Schoorsveld en laat je verrassen door de prachtige kunstwerken van bekende namen als Erik Buijs, Wianda Keizer, Yke Prins, Mirjam Pet-Jacobs en vele anderen.

Wat deze route écht speciaal maakt, is de bijdrage van lokale scholieren. De leerlingen van Basisschool Merlebos hebben hun eigen Eigenwijs Merledorp gebouwd: een verzameling zelfgemaakte hutten die jong en oud uitnodigen om te spelen, verstoppen en ontdekken. Deze unieke hutten, verspreid over de route, zijn perfect om je even helemaal in je eigen wereld te wanen. Terwijl je de wandeling maakt, voel je hoe de creativiteit van de kinderen je inspireert om zelf ook je fantasie de vrije loop te laten.

Maar dat is nog niet alles! Ook de kinderen van de Dirk Hezius-school hebben hun artistieke talenten ingezet. Per groep hebben ze grote bomen gemaakt van kippengaas, stof, lint en raffia. Deze kleurrijke kunstwerken zijn niet alleen prachtig om te zien, maar dragen ook een mooie boodschap uit over samenwerken en zorg voor de natuur.

Tags:

Datum

19 okt 2024

Tijd

07:00 - 20:00

Labels

Heeze
Categorie