Voedselplatform

Vrouwen van Nu presenteert het Landelijk Voedsel Platform en Oktoberfest

Heeze – Op donderdag 17 oktober organiseert Vrouwen van Nu Heeze een interessante bijeenkomst in ‘t Perron, met als thema: “Wat is goed voedsel?”. De avond begint om 19.30 uur en belooft een inspirerende combinatie van inhoud en gezelligheid te worden.

In samenwerking met ZLTO, LTO en Vrouw & Bedrijf presenteert Vrouwen van Nu het Landelijk Voedsel Platform, een initiatief dat open gesprekken aanmoedigt over de waarden en verhalen achter ons voedsel. ZLTO (Zuidelijke Land- en Tuinbouw Organisatie) en LTO (Land- en Tuinbouw Organisatie Nederland) zijn organisaties die agrariërs ondersteunen met kennis, advies en belangenbehartiging. Vrouw & Bedrijf, een onderdeel van LTO, richt zich specifiek op de positie en rol van vrouwen in agrarische bedrijven. Samen streven zij ernaar de waardering voor voedselmakers te vergroten en meer inzicht te bieden in de herkomst van ons voedsel.

Tijdens de bijeenkomst gaat boerin Ankie van Houts-Vermeer met de zaal in gesprek over het thema “Wat is goed voedsel?”. Dit biedt een unieke gelegenheid om mee te praten en ideeën uit te wisselen over de betekenis van voedsel, waarbij zowel de boerin als het publiek hun inzichten en meningen delen.

Na het inhoudelijke deel wordt de avond afgesloten met een verrassend oktoberfest. Het Brabantse zangduo Jaspers en Vermeer, afkomstig uit Heeze-Leende, zorgt voor livemuziek en een feestelijke sfeer.

Iedereen, ook niet-leden, is van harte welkom. Kaarten zijn verkrijgbaar bij ’t Perron voor €10,-, inclusief koffie/thee en één consumptie. Kom langs, praat mee over goed voedsel en geniet van een gezellige avond!

Datum

17 okt 2024
Verlopen!

Tijd

19:30

Labels

Heeze