Krav Maga seminar.

Heeze – Spartan Krav Maga viert dit jaar haar vijfjarig jubileum. Sinds de oprichting in september 2019 worden er trainingen aangeboden in gymzaal “Engelse Tuin”, en sindsdien zijn talloze deelnemers fitter, sterker en weerbaarder geworden. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert Spartan Krav Maga op vrijdag 18 oktober 2024 een exclusief gratis seminar voor iedereen die kennis wil maken met de krachtige en effectieve technieken van Krav Maga.

Het evenement, dat plaatsvindt van 19:00 tot 22:00 uur, biedt deelnemers de unieke kans om zich te verdiepen in dit zelfverdedigingssysteem, dat bekendstaat om zijn praktische en directe aanpak. Het seminar staat open voor iedereen van 18 jaar en ouder en is bedoeld om mensen niet alleen te leren hoe ze zichzelf kunnen verdedigen, maar ook om hun zelfvertrouwen en fysieke vaardigheden verder te ontwikkelen. Voor wie nieuwsgierig is naar Krav Maga of zijn vaardigheden wil aanscherpen, is dit een uitstekende gelegenheid.

Spartan Krav Maga is aangesloten bij Krav Maga Global, een wereldwijde organisatie die garant staat voor de hoge kwaliteit van trainingen en instructeurs. Via deze bond worden regelmatig examens, seminars en bijscholingen georganiseerd, waardoor Spartan Krav Maga voortdurend kan verzekeren dat hun trainingen up-to-date en effectief zijn.

Het seminar is gratis, maar aanmelden is verplicht en kan via de website van de school. Aangezien dit een exclusief evenement is, is het tevens de laatste kans om je in te schrijven en te profiteren van deze unieke gelegenheid om Krav Maga zelf te ervaren. Zorg dat je erbij bent en mis deze bijzondere kans niet om deel te nemen aan een leerzame en uitdagende training. Aanmelden kan via de website: www.spartankravmaga.nl/evenementen.

Tags:

Datum

18 okt 2024

Tijd

19:00 - 22:00

Labels

Heeze
Categorie