De Kraaienvangers presenteren het feestprogramma van 2025.

programma bekendmaking (1)

HEEZE – De Kraaienvangers zijn klaar om Heeze en omstreken te verrassen met een spetterend programma voor het carnavalsseizoen van 2025. Met een voorseizoen vol bijzondere evenementen als Frozen Beats en een knallend carnavalsweekend belooft het een feest te worden dat niemand wil missen. Hierbij een overzicht van alle festiviteiten.

Voorseizoen 2025: Feest op volle toeren!

8 februari: Prinsenreceptie
Het feestgedruis begint op 8 februari met de Prinsenreceptie, waar de nieuwe Prins Carnaval wordt geëerd. De avond wordt afgesloten met een groot feest waar iedereen van harte welkom is. De toegang is gratis, dus geen reden om thuis te blijven!

9 februari: The Masked Singer
Een dag later volgt voor de tweede keer het ‘The Masked Singer’-evenement, waarbij bekende Heezenaren hun zangkunsten verbergen achter extravagante kostuums. Het publiek kan meezingen met de grootste hits terwijl een deskundig panel probeert te achterhalen wie er achter het masker zit. Toegang is ook hier gratis.

15 februari: Frozen Beats – NIEUW!
Een gloednieuw evenement betreedt het podium in Heeze: Frozen Beats! Dit winterfestival brengt zomerse vibes in de koude maanden met optredens van La Fuente, Outsiders en Bonte Carlo. Voor €22,50 kun je genieten van de beste beats en dansen tot je erbij neervalt. Dit wordt hét knalfeest van het voorseizoen!

14, 21 en 22 februari: Theater in de Tent
Het succesvolle ‘Theater in de Tent’ keert terug voor drie avonden vol cabaret, muziek en lokaal talent. Met grote namen zoals Hans Verbaarschot, Rob Scheepers (die uit Helmond) en het hilarische trio Applaus belooft dit een avond vol humor en entertainment te worden. Houd de socials van de Kraaien in de gaten: er volgen spoedig meer namen! Kaarten zijn verkrijgbaar voor €17,50. Wees er snel bij en scoor de beste plaatsen.

16 februari: Seniorenmiddag
Speciaal voor de senioren (67+) wordt er op zondag 16 februari een gezellige middag georganiseerd met muziek, entertainment en een hapje en drankje. Kaarten zijn gratis af te halen op 1 februari in Dorpshuis ’t Perron, maar OP=OP!

23 februari: De Radio JND Carnavalskraker
Het voorseizoen eindigt met een knaller: De Radio JND Carnavalskraker! In het Kraaiennest zullen zo’n twintig carnavalsartiesten optreden, en het hele evenement is live te volgen via Radio JND en JND TV. Wie wordt de winnaar van de Carnavalskraker 2025? De toegang is gratis, dus kom meegenieten van dit muzikale spektakel.

Carnaval 2025: Een bomvol weekend

28 februari: Foute Vrijdag
Carnaval wordt groots afgetrapt op Foute Vrijdag met een avond vol fout plezier. Voor slechts €12,50 kun je genieten van optredens van We Want Abba, DJ Jean en niemand minder dan Paul Elstak! Verwacht een avond vol hits met een 80’s/90’s tintje.

1 maart: Live @ De Kraaienvangers
Op zaterdag 1 maart staat de avond in het teken van live muziek met een optreden van de populaire coverband Legends. Vorig jaar waren ze al van de partij en hebben ze het Kraaiennest op zijn kop gezet. Dit jaar doen ze er nog een tandje bij!

2 maart: Carnavalszondag
De zondagmiddag begint met de traditionele carnavalsoptocht om 13.30 uur, gevolgd door een groot feest in de tent met een DJ en de prijsuitreiking van de optocht.

’s Avonds is het tijd voor het ruigere werk met Høken & Beuken, waarbij Oerend Hard, de Normaal Tribute band, voor een explosie van energie zorgt.

3 maart: Spektakelmiddag en Die Letzten Stunden
De maandag staat in het teken van de Spektakelmiddag (€20,-), waar artiesten zoals Vieze Jack, Veul Gère, Chef Soldaat, Robert van Hemert en Zanger Kafke zorgen voor een uitzinnig feest.

Direct daarna volgt Die Letzten Stunden, dé afterparty om carnaval af te sluiten met optredens van Wipneus & Pim en Dansado & De Feestmeester. Een waardig einde van een geweldige carnavalsweek!

Nieuw dit jaar: Early Bird korting!

Voor wie snel is, is er een speciale Early Bird korting op alle evenementen (behalve Theater in de Tent) tot 1 januari 2025. Gebruik de kortingscode Ikbenerbij2025 bij het afrekenen en ontvang €2,50 korting per ticket!

De Kraaienvangers nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze fantastische evenementen en samen het carnaval van 2025 onvergetelijk te maken. Zet de data in je agenda en zorg dat je erbij bent! Tickets en alle info: www.kraaienvangers.nl