Stroopwafelactie van de Kraaienvangers in volle gang.

stroopwafelactie

Heeze – Stichting De Kraaienvangers organiseert vandaag hun jaarlijkse Stroopwafelactie om geld in te zamelen voor twee belangrijke doelen: de Seniorenmiddag en het ziekenbezoek tijdens het carnavalsseizoen. Vorig jaar werd de actie in een nieuw jasje gestoken, waarbij de Kraaienvangers op één zaterdag langs de deuren gingen in plaats van meerdere avonden achter elkaar. Dit bleek een groot succes, en daarom is ook dit jaar de Stroopwafelactie 2.0 opgezet.

De opbrengst van de actie wordt gebruikt om zowel het ziekenbezoek als de Seniorenmiddag te financieren. De Seniorenmiddag is een evenement vol gezelligheid voor alle senioren in Heeze. Met muziek, cabaret, dans en een drankje wordt het een onvergetelijke dag voor iedereen die de seniorenleeftijd heeft bereikt. Dankzij de opbrengsten van de Stroopwafelactie blijft deze middag gratis toegankelijk voor alle deelnemers, zodat de senioren optimaal kunnen genieten van dit feestelijke evenement.

Daarnaast draagt uw bijdrage bij aan het ziekenbezoek. Op carnavalszaterdag brengt de Prins der Kraaienvangers samen met zijn Raad een bezoek aan mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ze brengen vrolijkheid en overhandigen een bloemetje om deze mensen een hart onder de riem te steken.

Vandaag wordt tijdens de Stroopwafelactie ook het programma van carnaval 2025 bekendgemaakt. Wie zullen er dit jaar in het Kraaiennest verschijnen? Eén ding is zeker: het belooft een prachtig feest te worden! Houd uw voordeur in de gaten, want naast de stroopwafels brengen de Kraaienvangers ook het nieuwe programmaboekje mee.

Nog tot 16:00 gaan de Kraaienvangers vandaag langs de deuren om stroopwafels aan te bieden. Heeft u hen gemist? Geen zorgen! U kunt ook terecht bij hun stand op het gemeentehuisplein of bij de Plus (voorheen COOP). Een pakje stroopwafels kost €3,50 en bij de aankoop van drie pakjes betaalt u slechts €10,-. De volledige opbrengst gaat naar de Seniorenmiddag en het ziekenbezoek. Steun Stichting De Kraaienvangers en doe mee aan de actie!