Genietmomenten voor Bewoners Nicasiushuis bij Concours Hippique 2024

Heeze – Zondag 6 oktober was een prachtige dag voor de bewoners van het Nicasiushuis, die een speciale uitnodiging hadden ontvangen om het Concours Hippique 2024 bij Manege Meulendijks in Heeze bij te wonen. Dankzij de gastvrijheid van Anton Meulendijks, ambassadeur van de Stichting Vrienden Zorgcentrum Nicasius, konden zij wederom genieten van een onvergetelijke middag.

Het weer zat mee en de sfeer was uitgelaten toen de bus vol enthousiaste bewoners aankwam bij de manege. Bij aankomst werden ze warm verwelkomd met een kop koffie en een heerlijk stuk vlaai. Maar dat was nog maar het begin van de verwennerij: er waren ook pasteitjes, saté en andere lekkernijen, en de drankjes werden rijkelijk geschonken. Uiteraard kon de advocaat met slagroom niet ontbreken, een geliefde traktatie voor velen.

Naast het culinaire genot, was er natuurlijk volop gelegenheid om te genieten van de prachtige paardensport. De bewoners konden de dressuurwedstrijden bewonderen, terwijl ze gezellig met elkaar in gesprek raakten in de sfeervolle ambiance van de manege. De combinatie van de indrukwekkende paardensport en de gezellige samenzijn maakte de middag compleet.

Dit alles was te danken aan de inspanningen van de Vrienden van Zorgcentrum Nicasius en vooral Anton Meulendijks, die deze bijzondere dag opnieuw mogelijk maakte. Het was een middag vol mooie momenten, warmte en betrokkenheid, een traditie die ieder jaar weer vreugde brengt aan de bewoners.