De laatste kaarten beschikbaar voor Benefietavond Liever in Lierop

Op zaterdag 19 oktober 2024 vindt er een speciale tonproaters benefietavond plaats in Zaal Centraal te Someren. Deze avond is georganiseerd om geld in te zamelen voor het prachtige initiatief van Stichting Liever in Lierop, waar onder andere Bram van Velsum uit Heeze in december zijn intrek zal nemen. De voorverkoop gaat hard en er zijn nog maar 50 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Bram is één van de toekomstige bewoners van de unieke woonvorm die door het ouderinitiatief Liever in Lierop tot stand is gebracht. In een sfeervolle, monumentale boerderij aan de rand van Lierop zullen twaalf jongvolwassenen met een beperking, waaronder Bram, vanaf december een veilige en begeleide woonomgeving vinden. De ouders van Bram sloten zich anderhalf jaar geleden aan bij dit initiatief, dat 24-uurs begeleiding biedt en de bewoners een warm thuis geeft.

De benefietavond belooft een geweldige avond te worden met een indrukwekkend programma. Enkele van de beste tonproaters van de regio, zoals Rob van Elst, Hans Keeris, Frans Bevers, Berry Knapen en Fred van den Elzen, zullen het publiek trakteren op humoristische en spitsvondige optredens. Jan Strik zal de avond presenteren.

“Het is een fantastische kans om niet alleen te genieten van een topavond, maar ook om een waardevol initiatief als Liever in Lierop te ondersteunen,” aldus de organisatie. “Met de aankoop van een kaartje draag je direct bij aan de toekomst van jongeren zoals Bram.”

De kaarten voor de benefietavond kosten €17,50 en kunnen gekocht worden bij supermarkt Ons Leyendorp in Lierop of besteld worden via info@lieverinlierop.nl. Er zijn afhaalpunten in Someren, Lierop en Heeze. De avond begint om 20.00 uur, en de zaal is open vanaf 19.15 uur. Wacht niet te lang, want de laatste 50 kaarten zijn nu te koop!