Paddenstoelenwandeling met GroenLinks in de Herbertusbossen

Heeze – Op zaterdag 26 oktober organiseert GroenLinks Heeze-Leende een boeiende paddenstoelenwandeling in de Herbertusbossen. Onder leiding van Sandra de Haan, secretaris van GroenLinks en fervent paddenstoelenkenner, kunnen natuurliefhebbers zich onderdompelen in de fascinerende wereld van zwammen en paddenstoelen. Sandra, die inmiddels 424 verschillende soorten paddenstoelen heeft gedocumenteerd op haar website, deelt tijdens de wandeling haar kennis en passie voor deze bijzondere schimmels.

De wandeling start om 10:30 uur vanaf de parkeerplaats aan het einde van de Boschlaan, tegenover het kantoor van Brabants Landschap. De excursie duurt ongeveer een uur en biedt volop gelegenheid om te leren over de diversiteit aan paddenstoelen in de bossen. Het gaat om een informatieve wandeling; wildplukken is niet toegestaan.

Aanmelden vooraf is niet verplicht, maar wel handig. Mocht het regenen, dan wordt de wandeling verplaatst en worden deelnemers per e-mail op de hoogte gebracht. Aanmelden kan via heezeleende@groenlinks.nl.

Mis deze kans niet om met eigen ogen de prachtige herfstpaddenstoelen in de Herbertusbossen te bewonderen!