Kingmakers brengt Bordspellen naar ‘t Perron.

Steef Engels, 38 jaar en heeft naast zijn gezin een grote passie: bordspellen. “Mijn hele zolder staat er vol mee! Van spelen tot verzamelen, ik ben er constant mee bezig. Ik kijk YouTube-video’s, upgrade onderdelen en ja, ik sleeve zelfs al mijn kaarten,” vertelt hij enthousiast.

Zijn liefde voor bordspellen bracht hem echter ook een uitdaging. “Ik zat in verschillende spellengroepen in plaatsen zoals Utrecht en Waalre, maar in Heeze was er niets,” legt Steef uit. Hij besloot daar verandering in te brengen. “In plaats van te blijven klagen, dacht ik: waarom probeer ik het niet zelf? En zo ontstond Kingmakers Heeze.”

Met enthousiasme legt Steef uit hoe hij een bordspelcommunity wil opzetten. “Het doel is om een semi-vaste groep te vormen die twee keer per maand op woensdagavond samenkomt in ‘t Perron. Het is vrijblijvend: er is geen entree en geen verplichting. Je kunt even langskomen wanneer het je uitkomt.”

De eerste bordspelavond staat gepland op 16 oktober, en Steef kijkt ernaar uit om van start te gaan. “We spelen van alles, van korte, makkelijke spellen tot de meer complexe, populaire spellen uit de top 100 van BoardGameGeek. Iedereen is welkom, of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint!”

Steef sluit af: “Kom gewoon langs, neem je vrienden mee en join the adventure!”

Kingmakers Heeze Bordspelavonden

  • Wanneer: Elke twee weken op woensdagavond vanaf 16 oktober
  • Waar: Foyer van ’t Perron, Heeze
  • Tijd: Inloop 19:00, start 19:30 tot ongeveer 23:00
  • Kosten: Gratis!