Kunstsmullen presenteert op 5 oktober: Cinema Neffe d’n Kpèl

Leenderstrijp – Op 5 oktober presenteert Kunstsmullen de filmvertoning van ‘Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain’, een Franse romantische komedie, die dit jaar haar 20-jarige jubileum viert. De vertoning vindt plaats in de openlucht, op het veld bij ‘t Kapelleke in Leenderstrijp (Kapelstraat ongenummerd). De inloop is vanaf 19:00 uur en de aanvang van de film is 19.30 uur. De film duurt bijna 2 uur. Voor aanvang, in de pauze en na afloop van de film zijn er hapjes en drankjes te verkrijgen. U kunt betalen via een QR-code of contant (gepast).

Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain vertelt het verhaal van een fantasierijk meisje: Amélie Poulain. Amélie woont in het hart van Parijs. Ze groeide afgezonderd van andere kinderen op. Doordat ze veel alleen was, ontwikkelde Amélie een rijke verbeeldingskracht. Ze werkt nu als serveerster in een café, heeft een leuk appartement, maar het enige dat haar geluk verstoort is haar eenzaamheid. Op een dag ontdekt Amélie bij toeval in haar appartement een doos die gevuld is met voorwerpen uit iemands jeugd.

Alleen bij noodweer gaat de filmvertoning niet door. Bij regen/wind zelf kleding daarvoor meebrengen. Klapstoeltjes aanwezig.