Wedstrijd met twee gezichten en RKSV Heeze wint.

De bezoekers begonnen niet goed aan de wedstrijd. Vanaf de aftrap kwamen ze onder druk en al in de 5e minuut keken ze tegen een achterstand aan. In een aanval over rechts werd de bal voorgetrokken en doorgespeelde naar de veel te vrij staande Mihajlo Radojevic, die de buitenkans benutte met een geplaatst schot wat doel trof: 1-0.

De thuisploeg behield het betere van het spel en Heeze moest opboksen tegen hun zwaar verdedigend spel. Ze vonden daar geen goede oplossing voor en het spel oogde rommelig. Wederzijds waren er wel kansen, maar dat leverde niet veel op. Tot vlak voor rust in de 42e minuut Olympia de voorsprong verdubbelde: uit een vrije trap van rechts werd de bal direct door Rotbi Ossama tegen de touwen gekopt. Er was nog enige discussie tussen de scheidsrechter en de grensrechter over wel of niet buitenspel, maar uiteindelijk werd het doelpunt goedgekeurd: 2-0. Het zag er niet goed uit voor Heeze.

In de tweede helft liep het anders. De bezoekers waren veel feller en vooral de buitenspelers Jochem de Ruijter en Gensly Eleonora zorgden voor veel druk met hun snelheid en behendigheid. Ook Gijs Moerenhout en Jorg van Galen oogden een stuk beter dan voor de rust.

Toch had Heeze de hulp nodig van de thuisploeg voor de aansluitingstreffer. In de 56e minuut werd een scherpe voorzet van Jochem ongelukkig door een verdediger in het doel gegleden: 2-1. Heeze putte hieruit moed en ging druk zetten. Al in de 66e minuut leek dat succes te hebben. Een goed lopende aanval van de gasten belandde uiteindelijk bij Gijs, maar zijn schot werd door de doelman gepareerd. Maar twee minuten later was het wel raak. Een Heezer aanval werd afgeslagen, waarbij de afvallende bal bij Wessel Aarts terecht kwam en met een poeier van buiten de zestien joeg hij de gelijkmaker langs alles en iedereen heen in het doel: 2-2. En de bezoekers wilden nu meer en kregen ook kansen daarvoor. In de 78e minuut ging Gensly alleen door op de doelman, maar er werd gevlagd voor buitenspel. Omdat de uitkomende doelman de bal kon wegtrappen, liet de scheids doorspelen. De bal was ondertussen bij Jorg van Galen terecht gekomen, die zag dat de doelman uit zijn hok was en hij schoot met een bekeken afstandsschot het leer in het lege doel: 2-3. Nu nog vasthouden die voorsprong. En hoewel er veel extra tijd werd bijgetrokken bleef de Heezer verdediging de baas en nam de drie punten mee naar huis.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen RPC.