/
RKSV Heeze en Emplina spelen gelijk en gaan beide door.
/

Na het gelijke spel gaat RKSV Heeze door in de bekercompetitie. Emplina trouwens ook. Het duel had eigenlijk weinig belang, aangezien beide teams al hadden gewonnen van Reusel Sport en daardoor onafhankelijk van de uitslag vandaag doorgingen naar de volgende ronde.

Vanaf het begin ging het redelijk gelijk op. Beide ploegen kozen voor de aanval, maar wilden ook niet verliezen, wat duidelijk zichtbaar was in hun spel. In de eerste helft had de thuisploeg een licht veldoverwicht, maar aan beide kanten waren er nauwelijks grote kansen. Zodoende stond het bij rust 0-0.

In de tweede helft kreeg Heeze meer grip op de wedstrijd, wat resulteerde in enkele kansen, waarvan twee hele grote. Toch wisten ze het net niet te vinden. Vlak voor tijd kreeg de thuisclub ook nog een uitgelezen kans, maar ook die werd niet benut. Een overwinning voor Emplina zou bovendien niet verdiend zijn geweest. Als er één ploeg was die de winst had verdiend, waren het de bezoekers. Het gelijkspel was daarom een terechte uitslag van een leuke wedstrijd.

Volgende week begint de competitie, thuis tegen Bruheze, een oude bekende.