/
Bezoek vrijheidstour in het centrum van Sterksel
/

Bezoek vrijheidstour in het centrum van Sterksel

Sterksel – Op zondagochtend 15 september trekt een konvooi van ongeveer 25 oude legervoertuigen door de vier kernen van onze gemeente. Deze voertuigen maken deel uit van de Vrijheidstour en zijn ongeveer 1,5 uur te bewonderen in elke kern. Bezoekers hebben de kans om de voertuigen van dichtbij te bekijken en een praatje te maken met de inzittenden, die uit verschillende landen komen. Elk konvooi wordt feestelijk onthaald, met muziek, gildes en andere activiteiten.

Het konvooi strijkt neer bij dorpshuis Valentijn, waar het tussen 10.45 en 11.50 uur te zien zal zijn. Het programma omvat een optreden van de Juniorband van muziekvereniging De Heerlijkheid Sterksel en wafels, vers gebakken door ‘de vrouwen van nu Sterksel’. Daarnaast is er een expositie in het dorpshuis, met foto’s uit de Tweede Wereldoorlog en tekeningen van leerlingen van de Talententoren.

Voor alle informatie en exacte tijden over het evenement 80 Jaar Vrijheid Heeze-Leende kunt u terecht op: www.80jaarvrijheidheeze-leende.nl