/
Gouden Jubileum Hockey Heeze feestelijk van start
/

Gouden Jubileum Hockey Heeze feestelijk van start

Hockey Heeze vierde vandaag – zondag 8 september – het gouden jubileum met een feestelijke start op sportpark Het Lambrek. De club, opgericht in 1975, luidde het jubileumjaar in met een spetterende opening, wedstrijden van de seniorenteams en een bijzondere TopHockey Clinic. Voorzitter Hein Lepelaars hield een toespraak om het jaar te openen. Hoewel burgemeester Heldens verhinderd was, opende wethouder Paul Sterk samen met het jongste lid Tobias Beek en het oudste lid Robert Kluitmans de clinic officieel.

De TopHockey Clinic, georganiseerd door MB Hockeyschool, trok maar liefst 70 enthousiaste kinderen, voornamelijk leden van de club en hun vriendjes en vriendinnetjes. De clinic bood hen de kans om hun vaardigheden te verbeteren en volop te genieten van het hockey.

Naast de sportieve activiteiten was er ook een lunch voor alle thuisspelende teams, waar gezellig werd bijgepraat. De dag werd afgesloten met een feestelijke avond, waarbij muziek en een eigen DJ voor de sfeer zorgde. Het belooft een mooi jubileumjaar te worden.