/
Oud en nieuw in Paradepraat 13
/

Oud en nieuw in Paradepraat 13

Deze keer in Paradepraat een bijzondere ontmoeting tussen oud en nieuw, door de wol geverfd en met een frisse blik.

In deze aflevering van Paradepraat wisselen Mart van de Loo, wagenbouwer sinds mensenheugenis, en Teun Heldens, de kersverse burgemeester van Heeze-Leende, ervaringen uit. Natuurlijk wordt er teruggeblikt; aan smakelijke verhalen en mooie anekdotes geen gebrek bij Mart. Maar er wordt zeker ook gekeken naar het heden en de toekomst.

Teun heeft een bomvolle Brabantsedag-agenda en verheugt zich enorm op zijn eerste parade als burgemeester. Samen zijn ze het erover eens: de Brabantsedag moet voor altijd blijven bestaan. Waarom? Dat hoor je in deze Paradepraat met host Frank Ikink.

Sidekick Mark heeft in de vaste rubriek ‘Het jaar…’ dit keer een bijzonder jaartal: 1993. Het geboortejaar van Teun, de jongste burgemeester van Nederland én het jaar dat Mark samen met anderen wagenbouwersgroep Vriendenkring Haisjô oprichtte.

Over Paradepraat

Paradepraat is de podcast van de Brabantsedag, wordt gemaakt door Stichting Brabantsedag en heeft als doel om al die prachtige verhalen achter en over de Brabantsedag een platform te geven, een kijkje te geven achter de schermen, om dieper te duiken in onderwerpen die over de Brabantsedag gaan.

Luisteraars die vragen hebben of iets willen toevoegen, kunnen contact opnemen via podcast@brabantsedag.nl.