/
Presentator Jordy Graat kersverse Brabantsedag-ambassadeur
/

Presentator Jordy Graat kersverse Brabantsedag-ambassadeur

TV- en radiopresentator Jordy Graat mag vanaf nu ‘Ambassadeur van de Brabantsedag’ toevoegen aan zijn CV.

Hij gaat zich inzetten om de Brabantsedag te promoten, in Brabant en daarbuiten. “Ik vind het een enorme eer dat ik hiervoor gevraagd ben. Omdat ik de Brabantsedag al jaren een warm hart toedraag, zal ik dit unieke evenement met plezier nóg meer in de spotlights zetten,” reageert Jordy Graat enthousiast.

Duizendpoot in de media- en entertainmentwereld

Bij het grote publiek is Jordy Graat vooral bekend door zijn werk bij radio en TV. Maar deze duizendpoot is ook dj, veldspeaker bij PSV, presentator van evenementen, podcastmaker en producer. Hij komt op veel plaatsen in binnen- en buitenland en heeft een groot netwerk.

Daarnaast is Jordy Graat Brabander pur sang en al jaren trouwe fan van de Brabantsedag. Stichting Brabantsedag is dan ook blij om hem als nieuwe ambassadeur te mogen verwelkomen. Hij is in mooi gezelschap van collega-ambassadeurs als zanger Gerard van Maasakkers, Commissaris van de Koning Ina Adema en acteur Mike Weerts.

Brabantsedag-ambassadeurschap

Een Brabantsedag-ambassadeurvoelt zich verbonden met de Brabantsedag, bezoekt de Brabantsedag minimaal eens per twee jaar en promoot de Brabantsedag door het jaar heen.

Dat promoten kan op diverse manieren; van het bezoeken van de wagenbouwersgroepen tot het aanprijzen van het evenement op eigen socialemediakanalen. Een Brabantsedag-ambassadeur wordt aangesteld voor onbepaalde tijd.

Meer informatie: Ambassadeurs – Brabantsedag Heeze