/
Tweede locatie Sportstuif kan officieel van start bij KV Eymerick
/

Tweede locatie Sportstuif kan officieel van start bij KV Eymerick

Heeze – Vanavond (19 augustus 2024) werd in de kantine van KV Eymerick het contract getekend waarmee de komst van de tweede locatie van Sportstuif officieel werd bevestigd. Op 19 juli kon Mijn Heeze al melden dat deze uitbreiding in de planning stond, en nu is het een feit. De groeiende vraag naar kinderopvang in Heeze en omstreken, na de snelle volboeking van de eerste vestiging bij RKSV Heeze, maakte deze uitbreiding noodzakelijk.

Hans van der Vorst, voorzitter van KV Eymerick, en Koen de Louw, vestigingsmanager van Sportstuif, ondertekenden het contract in het bijzijn van regiomanager Jessica Clever. De keuze voor KV Eymerick sluit perfect aan bij de sportieve focus van Sportstuif, dat zijn buitenschoolse opvang richt op sport en spel. Met deze nieuwe locatie kunnen nog eens 22 kinderen worden opgevangen, voornamelijk van nabijgelegen scholen.

De samenwerking biedt KV Eymerick de mogelijkheid om hun clubgebouw overdag beter te benutten en hun sportaanbod onder de aandacht te brengen bij een nieuwe generatie kinderen.

(Foto’s: FotomomentjeCelina)