/
De Rijten vereeuwigd in Walk of Fame na winst in 2023
/

De Rijten vereeuwigd in Walk of Fame na winst in 2023

Heeze – Misschien heeft de oerknal ook wel aan de basis gestaan van onze Brabantsedag. Met de oerknaltheorie ‘Het ontstaan van alles’ kroonde Vriendenkring De Rijten zich in 2023 in ieder geval tot de grote winnaar van de 64e Brabantsedag. Dit jaar stond de Brabantsedag, met het thema ‘Eureka!’, in het teken van Brabantse vernieuwingen en innovaties.

Anders dan voorgaande jaren, overhandigden de Vrienden van Heeze vrijdag 16 augustus de eerste steen tijdens een speciale avond van De Rijten op hun eigen bouwplaats op hun welbekende ludieke wijze. Uiteraard onder toeziend oog van burgemeester Heldens en voorzitter van de Brabantsedag Boukje van Ettro.

Met deze overwinning prolongeerde De Rijten knap haar titel. Ze wonnen namelijk ook de Brabantsedag van 2022. Een prestatie die alle lof verdient en daarom een welverdiende plek krijgt in de Brabantsedag Walk of Fame. De vriendenkring bezet nu maar liefst 6 plekken in het centrum van Heeze.

De Brabantsedag Walk of Fame is een initiatief van de Vrienden van Heeze. Om deze traditie in de toekomst te waarborgen, kunnen de Vrienden jouw stem goed gebruiken bij de ClubSupport-actie van de Rabobank. Stemmen kan van 2 tot 24 september.

De Vrienden van Heeze danken hun Speciale Sponsors: Tableaux, Bumet, Van Hooff Culinair, AH Boonaerts, Van der Vin en Tapperij De Zwaan.