/
Enige Echte Eenmalige Grootste Blaasorkest van Heeze-Leende
/

Enige Echte Eenmalige Grootste Blaasorkest van Heeze-Leende

Heeze-Leende – Dit jaar vindt van 29 september tot en met 27 oktober de tiende editie van het kunst- en cultuurevenement Kunstsmullen plaats. Een van de onderdelen dit jaar binnen het programma is een optreden van het Enige Echte Eenmalige Grootste Blaasorkest van Heeze-Leende. Dat optreden vindt plaats op zondag 6 oktober op Kloostervelden (Sterksel).

Inmiddels zijn de drie fanfares van onze gemeente enthousiast en gaan ze aan dit unieke gebeuren meewerken. Ook nodigen we de jeugdorkesten, slagwerkgroepen, muziekkapellen, bigbands  en andere  groepen uit onze gemeente uit voor dit eenmalige orkest. In de uren vóór het grote optreden kunnen die orkesten die dat willen, op verschillende podia optreden.  Ook iedereen die thuis alleen voor het plezier blaasmuziek maakt en niet bij een vereniging zit, is van harte welkom om mee te spelen!

Voor het Enige Echte Eenmalige Grootse Optreden worden drie nummers uitgezocht en gearrangeerd. Dat gebeurt op  verschillende niveaus: fanfareniveau, enige ervaring niveau en zeer eenvoudig niveau. Dus iedereen die al enig geluid uit een blaasinstrument kan voortbrengen is welkom! De muziekpartijen komen na de zomervakantie beschikbaar op onze website (www.kunstsmullen.nl).

Geef je (liefst vóór eind augustus) op om hieraan deel te nemen! Dat kan door een mail te sturen naar wimvanekelen@kunstsmullen.nl (telefoon: 0651094120).