/
Cobus Bosman van Ādio Chiropractie eerste chiropractor in Heeze ooit
/

Cobus Bosman van Ādio Chiropractie eerste chiropractor in Heeze ooit

Heeze – Maak kennis met Cobus Bosman, de chiropractor van Ādio Chiropractie Heeze. Geboren en getogen in Zuid-Afrika, werd Cobus al op jonge leeftijd geïnspireerd door de positieve effecten van chiropractische zorg die hij bij zijn oom zag. Dit zette hem aan om zelf chiropractor te worden.

Na zijn universitaire studie chiropractie in Durban, Zuid-Afrika, verhuisde Cobus in 2012 naar Nederland. Hier werkte hij bijna vijf jaar bij een grote praktijk in Brabant. Zijn droom om een eigen praktijk te starten leidde hem vervolgens naar Amsterdam en Leiden, waar hij met succes zijn eigen praktijken opbouwde.

Terug naar Brabant

Met de geboorte van hun dochter groeide de wens om terug te keren naar Brabant, dichter bij familie en natuur. Eind vorig jaar verhuisde Cobus met zijn gezin naar Heeze, waar ze nu genieten van hun ruime tuin en de groene omgeving. Cobus heeft zijn passie voor dieren gecombineerd met zijn werk door zich ook te specialiseren in chiropractie voor dieren.

Cobus kijkt ernaar uit om de inwoners van de gemeente Heeze-Leende te ontmoeten en te helpen hun gezondheid te verbeteren. “We hebben de laatste maanden ons uiterste best gedaan om een vriendelijke en welkome praktijk te creëren waar iedereen zich fijn voelt. Ik ontmoet je graag in onze praktijk tijdens de informatieavond, een gratis inloopafspraak of je eerste consult!”

Het Belang van Chiropractie

Je wervelkolom en zenuwstelsel vormen het fundament voor een goed functionerend lichaam. Chiropractische zorg speelt een cruciale rol bij het herstellen, verbeteren en behouden van de functie van je wervelkolom en het opheffen van spanningen en blokkades in je zenuwstelsel. Het biedt talloze voordelen, zoals meer energie, een betere nachtrust en een beter humeur. Ook draagt het bij aan een betere balans, flexibiliteit en bewegingsvrijheid. Chiropractie kan helpen oude trauma’s en blokkades te verwerken, wat leidt tot een sterker lichaam en een verhoogde algehele gezondheid.

Waarom Ādio Chiropractie Heeze?

Ādio Chiropractie Heeze onderscheidt zich door jarenlange kennis en ervaring te combineren met een vriendelijke en welkome omgeving. Cobus en zijn team bieden persoonlijke zorg en stimuleren een proactieve aanpak van gezondheid. Patiënten kunnen eenvoudig online afspraken boeken en profiteren van een goed bereikbare locatie. De praktijk organiseert regelmatig gratis informatieavonden en biedt een gratis inloopspreekuur, zodat iedereen laagdrempelig kennis kan maken met chiropractie. Bovendien is een verwijzing niet nodig, waardoor de praktijk toegankelijk is voor het hele gezin.

Chiropractie is geschikt voor iedereen, van pasgeborenen tot senioren en van inactieven tot topsporters. Het richt zich specifiek op het verbeteren van functiestoornissen in het zenuwstelsel, een unieke benadering die niet te vergelijken is met andere therapieën. Dit maakt chiropractie een waardevolle toevoeging aan de gezondheid van mensen van alle leeftijden en achtergronden.

Belangrijke Data

Ādio Chiropractie Heeze is sinds maandag 15 juli 2024 geopend. Elke vrijdag is er een gratis inloopspreekuur van 14.30 tot 15.00 uur voor een rug- en nekanalyse. Daarnaast is er elke twee weken op dinsdagavond een gratis informatieavond van 18.30 tot 19.15 uur, waarvoor reserveren gewenst is.

Aankomende data:

  • Dinsdag 6 augustus 2024
  • Dinsdag 20 augustus 2024
  • Dinsdag 3 september 2024
  • Dinsdag 17 september 2024

Op vrijdag 6 september 2024 vindt de officiële opening en open dag plaats van 13.00 tot 18.00 uur. Iedereen is welkom om de praktijk te bekijken en kennis te maken.

Contact

Ādio Chiropractie
Burgemeester Coxlaan 5, 5597EN Heeze
info@chiropractieheeze.nl
040 785 94 86

https://www.chiropractieheeze.nl

Kom langs en ontdek hoe Cobus Bosman en zijn team je kunnen helpen je gezondheid te verbeteren!