Kijk naar de tweede aflevering van ‘Het Gevoel van de Brabantsedag

In de aanloop naar de Brabantse Dag van 2024 gaat Dianne van RTV Horizon op onderzoek uit! In het laatste weekend van augustus kijkt ze of er al iets merkbaar is van de feestelijke sfeer die dit prachtige evenement met zich meebrengt.

Dianne spreekt met enthousiaste inwoners en toegewijde vrijwilligers die zich volop inzetten voor de voorbereidingen. Samen blikken ze terug op de mooiste momenten van voorgaande jaren en kijken ze vooruit naar wat de Brabantse Dag dit jaar te bieden heeft.

Deze week kun je genieten van de tweede aflevering van ‘Het Gevoel van de Brabantsedag’, waarin Dianne opnieuw op pad gaat om de voorbereidingen vast te leggen. Ze praat met nog meer betrokkenen en krijgt een kijkje achter de schermen van dit unieke evenement. In deze aflevering wordt het echte gevoel van de Brabantse Dag gevangen: de saamhorigheid, de trots en de passie van iedereen die betrokken is.

Mis niets van de voorpret en stem af op RTV Horizon voor een leuke en inspirerende vooruitblik op de Brabantse Dag 2024!